VRAGEN OVER DE BYE BRA PLAK BH

Neem de volgende vereisten in acht om gratis verzending bij uw aankoop bij ons te ontvangen:

  • Uw bestelling moet hoger zijn dan €30 voor landen binnen Europa
  • Je Oder moet hoger zijn dan €50 voor de rest van de wereld
* Let op: sommige beperkingen kunnen van toepassing zijn op het bovenstaande:
  • Uw land komt mogelijk niet in aanmerking voor gratis bezorging
  • Uw land of regio komt mogelijk niet in aanmerking voor onze bezorgservice

De Bye Bra is niet gevaarlijk voor de gezondheid. Het product is getest. Het product wordt gemaakt door de grootste tape-fabrikant van de Verenigde Staten en wordt in de medische sector. Het product heeft een huidtolerantietest ondergaan en is in lijn met de EU Directives en REACH wetgeving. De conclusie van de uitgevoerde tests: De materialen van het product liggen in het bereik van de uitgevoerde tests en is veilig voor de gezondheid van de mens door contact met de huid.

De plak beha is een zeer elastisch, zacht en het reproduceert  heel goed de temperatuur van het lichaam. Het is 2 minuten wennen en daarna vergeet je dat je een Bye Bra aan hebt.

Voorafgaand aan het aanplakken van de Bye Bra moet u een droge huid hebben en zich te ontdoen van alle crèmes en andere cosmetica. Zelfs als het er niet op lijkt te zitten kan het minste of geringste vleugje olie de plakbaarheid af doen nemen. Hetzelfde effect zal verschijnen op een bezwete huid. Ook adviseren we niet gelijk in bad of onder de douche te gaan na het aanbrengen.

Het kan, als u de Bye Bra op een vette of vochtige huid heeft aangebracht. Blijft hij na een paar minuten zitten? Dan kunt u er van uit gaan dat hij lang blijft zitten.

Ja, het is volkomen normaal en zelfs noodzakelijk. Bye Bra is in wezen een simulatiemodellering van de plastische chirurgie / borstlift. Tijdens de operatie wordt normaal de rimpel in de huid verwijderd. De Bye Bra doet dit natuurlijk niet, maar geeft een tijdelijke rimpel.

Bye Bra levert zowel een zijden als een siliconen tepelbedekker. De zijden tepelbedekker is wat lichter en je voelt hem minder zitten. Maar, voor dames met een grote tepel of een grotere areola, bedekt de zijden tepelbedekker niet de volledige areola. Is uw tepel groter dan 6 centimeter, dan kunt u de siliconen variant overwegen. De siliconen tepelbedekker is daarnaast herbruikbaar.

De Bye Bra zorgt er voor dat u geen BH nodig hebt. Dat betekent dat harde tepels beter zichtbaar kunnen zijn. Vandaar dat de bloemen er voor zorgen dat u de tepels af kunt dekken zodat u geen last heeft van harde tepels.

Wij adviseren 12 uur. Gebruikers weten uit ervaring dat het ook meer dan 12 uur kan. Maar dit mogen wij niet adviseren. Het is belangrijk op te merken, dat warmte leidt tot het drogen van de zelfklevende stickers en uiteindelijk, hoe langer je de Bye Bra draagt, hoe beter het vast zit en dus hoe droger de huid kan worden. De verwijdering ervan zou dan op den duur kunnen worden geassocieerd met onplezierige gevoelens en kan de huid rood maken. Dit zal vanzelf wegtrekken. Verwijder de Bye Bra zachtjes en heel voorzichtig van onderaf. Niet er hard aftrekken. Het is geen gewone pleister!

Zolang je de Bye Bra rustig en zachtjes verwijdert, is er niks aan de hand. Gebruik nooit het systeem van "snel de pleister er aftrekken". Pel de Bye Bra stapje voor stapje en zachtjes van uw borst van onderaf. Het is heel gemakkelijk. Idealiter in de douche verwijderen om de hygiene te bevorderen.

Nee, dat kan niet. Het is technisch niet mogelijk. Na 1x gebruik zal het niet meer plakken.

Nee, de folie bestaat van zeer zacht materiaal dat niet kan worden gezien door de gemiddelde kleding

Ja, de borsten keren terug naar zijn oorspronkelijke staat.