VRAGEN OVER DE BYE BRA PLAK BH

Is Bye Bra niet gevaarlijk voor de gezondheid?

De Bye Bra is niet gevaarlijk voor de gezondheid. Het product is getest. Het product wordt gemaakt door de grootste tape-fabrikant van de Verenigde Staten en wordt in de medische sector. Het product heeft een huidtolerantietest ondergaan en is in lijn met de EU Directives en REACH wetgeving. De conclusie van de uitgevoerde tests: De materialen van het product liggen in het bereik van de uitgevoerde tests en is veilig voor de gezondheid van de mens door contact met de huid.

Is het niet ongemakkelijk om Bye Bra dragen?

De plak beha is een zeer elastisch, zacht en het reproduceert  heel goed de temperatuur van het lichaam. Het is 2 minuten wennen en daarna vergeet je dat je een Bye Bra aan hebt.

De sticker viel er af, wat is er mis?

Voorafgaand aan het aanplakken van de Bye Bra moet u een droge huid hebben en zich te ontdoen van alle crèmes en andere cosmetica. Zelfs als het er niet op lijkt te zitten kan het minste of geringste vleugje olie de plakbaarheid af doen nemen. Hetzelfde effect zal verschijnen op een bezwete huid. Ook adviseren we niet gelijk in bad of onder de douche te gaan na het aanbrengen.

Kan de Bye BH af vallen?

Het kan, als u de Bye Bra op een vette of vochtige huid heeft aangebracht. Blijft hij na een paar minuten zitten? Dan kunt u er van uit gaan dat hij lang blijft zitten.

De sticker geeft een rimpel op de huid, is dit normaal?

Ja, het is volkomen normaal en zelfs noodzakelijk. Bye Bra is in wezen een simulatiemodellering van de plastische chirurgie / borstlift. Tijdens de operatie wordt normaal de rimpel in de huid verwijderd. De Bye Bra doet dit natuurlijk niet, maar geeft een tijdelijke rimpel.

Wat is het verschil tussen de siliconen en de zijden tepelbedekkers?

Bye Bra levert zowel een zijden als een siliconen tepelbedekker. De zijden tepelbedekker is wat lichter en je voelt hem minder zitten. Maar, voor dames met een grote tepel of een grotere areola, bedekt de zijden tepelbedekker niet de volledige areola. Is uw tepel groter dan 6 centimeter, dan kunt u de siliconen variant overwegen. De siliconen tepelbedekker is daarnaast herbruikbaar.


Wat zijn die bloemen in het pakket?

De Bye Bra zorgt er voor dat u geen BH nodig hebt. Dat betekent dat harde tepels beter zichtbaar kunnen zijn. Vandaar dat de bloemen er voor zorgen dat u de tepels af kunt dekken zodat u geen last heeft van harde tepels.

Kan ik gaan zwemmen en douchen?

Ja.

Hoe lang kan ik de Bye Bra op mijn borsten aanhouden?

Wij adviseren 12 uur. Gebruikers weten uit ervaring dat het ook meer dan 12 uur kan. Maar dit mogen wij niet adviseren. Het is belangrijk op te merken, dat warmte leidt tot het drogen van de zelfklevende stickers en uiteindelijk, hoe langer je de Bye Bra draagt, hoe beter het vast zit en dus hoe droger de huid kan worden. De verwijdering ervan zou dan op den duur kunnen worden geassocieerd met onplezierige gevoelens en kan de huid rood maken. Dit zal vanzelf wegtrekken.  Verwijder de Bye Bra zachtjes en heel voorzichtig van onderaf. Niet er hard aftrekken. Het is geen gewone pleister!

Hoe dien ik de Bye Bra af te nemen, kan het geen kwaad?

Zolang je de Bye Bra rustig en zachtjes verwijdert, is er niks aan de hand. Gebruik nooit het systeem van "snel de pleister er aftrekken".  Pel de Bye Bra stapje voor stapje en zachtjes van uw borst van onderaf. Het is heel gemakkelijk. Idealiter in de douche verwijderen om de hygiene te bevorderen.

Kan de Bye Bra worden herhaaldelijk gebruikt?

Nee, dat kan niet. Het is technisch niet mogelijk. Na 1x gebruik zal het niet meer plakken.

Kan de Bye Bra door de kleren worden gezien?

Nee, de folie bestaat van zeer zacht materiaal dat niet kan worden gezien door de gemiddelde kleding

Keren de borsten na gebruik terug naar de oorspronkelijke staat?

Ja, de borsten keren terug naar zijn oorspronkelijke staat.